Vaš partner za leasing pokretne imovine u Centralnoj i Istočnoj Evropi

Umreženi. Iskusni. Svestrani

Disclaimer

Kako grupa VANTAGE LEASING postupa s podacima dobivenim Vašom posjetom naše Internet stranice?

Financijske usluge su stvar od povjerenja. Poštivanje prava na osobnost naših stranaka i partnera su za nas bitan princip. Poduzeća Vantage Leasing grupe su obvezna ophoditi se povjerljivo i sigurno s podacima koji se tiču Vaše osobnosti. Zbog toga smo poduzeli tehničke i organizacijske korake da zaštitimo Vaše podatke zaprimljene iz bilo kakve vrste povezanosti s nama. Bez obzira na to da li ste potrošač, korisnik ili osoba koja se natječe za radno mjesto, niste zaštićeni samo kroz pravo na zaštitu podataka, već i prije svega našim naporima da pazimo na Vaše pravo na informacijsko samoodređenje.

Vantage Leasing se obvezuje da će podatke dobivene bilo kakvim kontaktom/registriranjem i korištenjem od svakog korisnika, obrađene i memorirane prenositi dalje isključivo unutar APS CAPITAL GROUP iz Praga, Češka Republika, a nikako na treće osobe, osim ukoliko ne postoji zakonska obveza ili obveza koju propišu vlasti ili ako korisnik da svoju suglasnost.

Obavijest

Na svim javnim web-stranicama Vantage Leasinga možete se kretati anonimno. Ukoliko želimo pri Vašem posjetu naših web-stranica zaprimiti, obraditi ili koristiti Vaše osobne podatke, to ćemo Vam otvoreno dati na znanje. Iznimno to nećemo činiti, ukoliko ispunjavate naše upite za ponudu pa nam time svjesno dajete na raspolaganje Vaše osobne podatke. Ako se ne odlučite ispuniti formular do kraja ili ukoliko sasvim napustite naše Internet stranice, izbrisat ćemo sve podatke koje ste dotad unijeli.

Mogućnost izbora

Ukoliko zaprimimo Vaše podatke, odlučite koje ćete nam podatke dati na raspolaganje i koje smijemo koristiti. Podatke koji su osobni prikupljamo samo u svrhe koje Vi odobravate i u nužnom opsegu.

Pravo na dobivanje obavijesti

Poštujemo prava na zaštitu podataka, prije svega Vaše pravo na dobivanje obavijesti. Na upit ćemo Vam saopćiti Vaše osobne podatke koje smo zaprimili pri Vašoj posjeti naše Internet stranice u opsegu koji nam dozvoljava nacionalno pravo primjenjivo u tom smislu. Trudit ćemo se da Vaši osobni podaci budu ispravni. Molimo da nam priopćite sve promjene i ispravke. Naši zaposlenici podliježu raznim obvezama čuvanja tajnosti podataka.

Sigurnost podataka

Poduzeća unutar grupe Vantage Leasing trudit će se održavati mjere za očuvanje sigurnosti podataka uvijek na tehnološkom nivou.